Автосалон Париж 2010: Новото Aveo на Chevrolet

Main September 8, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1673 views | no comments

По време на международното автомобилно изложение в Париж ще се състои световната премиера на серийната версия на новото поколение Chevrolet Aveo. Днес компанията разпространи първите снимки и подробности за модела, който ще бъде пуснат в продажба през лятото на следващата година.

След многофункционалният семеен Orlando и предпроизводствената версия на хечбека Cruze, Chevrolet демонстрира и третата, от общо четири, световни премиери, които ще се състоят на парижското изложение. Последният дебют, по всяка вероятност ще бъде на новата генерация на Captiva.

Новото поколение на Chevrolet Aveo е по-дълго и по-широко от своя предшественик, което е довело до по-просторен и съответно комфортен интериор. Вътрешността на автомобила обещава изцяло нов дизайн, многофункционално товарно отделение в средната надлъжна конзола, модерна аудиосистема с USB и aux вход, Bluetooth интерфейс и други.

В станадртното оборудване на новото Aveo откриваме електронна стабилизираща програма, спирачна антиблокираща система и други.

В двигателната гама на модела са включени четири бензинови и дизелови задвижващи агрегата. Бензиновите са 1.2 литров със 70 и 86 консик сили, 1.4 литров със 100 конски сили и 1.6 литров със 115 консик сили. За първи път, Aveo ще се предлага с две верси (75 и 95 консик сили) на 1.3 литровия дизелов мотор, който е комбиниран с автоматичната система за икономия на гориво Start/Stop. 1.4 и 1.6 литровите модификации на новия Chevrolet Aveo ще се предлагат за първи път с шестстепенна автоматична предавателна кутия, докато останалите версии ще могат да бъдат оборудвани с пет- и шестстепенна механична.

При появата си на пазара през следващата година, новото петврато Aveo няма да е "самичко. Успоредно с него ще бъде лансирана и негова версия седан.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...