Автосалон София 2011 (11- 19 юни)

Main May 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 12220 views | no comments

Незавидното положение на българския пазар на нови автомобили няма да попречи на организаторите на традиционното софийско изложение да зарадват феновете и от 11 до 19 юни те ще могат да се запознаят с най- новите автомобили, които се предлагат и които предстои да бъдат лансирани в страната ни.

За двадесети пореден път най-престижният автомобилен форум в страната – включен в календара на OICA (Международната организация на автомобилните производители) ще се проведе в Интер Експо Център, като вратите на съоръжението ще бъдат отворени за посетители всеки ден от 10.00 до 20.00 часа.

Отсъствието на някои от основните марки, е дало възможност на организаторите да поставят един малко по-различен акцент, който ще внесе допълнителни вълнения в сърцата на почитателите на състезателните автомобили- на софийското изложение ще бъдат представени няколко истински "бегачки, в това число и болидът, с който миналата година Peugeot атакува 24 часа на Льо Ман", а в началото на май спечели двойна победа в надпреварата 1000 км на Спа" в Белгия - 908 HDI FAP. Той ще бъде специална атракция за посетителите, които ще могат да видят и концептуалните модели Mercedes-Benz F800 и Ford Vertek.

Тази година Mercedes-Benz чества 125 години и този уникален юбилей ще бъде отпразнуван със страхотна ретро колекция, на която ще може да видите емблематични за марката модели от славната й история.

По време на деветте изложбени дни, феновете ще могат да видят най- новите продукти на фирми като Brabus, Chevrolet, Citroen, Dacia, Ford, Great Wall, Honda, Jaguar, JEEP, Kia, Lada, Land Rover, Lexus, MERCEDES-BENZ, Mitsubishi, Nissan, Oepl, Peugeot, Range Rover, Renault, Ssang Yong, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyot, Volvo и други.

Посетителите ще могат да разгледат и моторите и скутерите на Honda, Peugeot и Suzuki, както и да научат най- новото от света на гаражното оборудване, резервните части, гумите, маслата, автоаксесоарите, аудио системите, и новите условия на лизингови компании, банки, застрахователи и други.

На софийския форум официално ще бъде представена китайската марка Great Wall, която ще покаже две предпремиери и три премиери. Това е компанията, която заедно с Литекс Моторс", стартира асемблиране на автомобили Great Wall близо до Ловеч и към края на тази година ще се появят първите екземпляри, сглобени на родна територия.

Специално за Автомобилен салон София 2011" организаторите са предвидили безплатен транспорт, който ще се движи на всеки 15 мин и ще тръгва от стадион Васил Левски".
6 лв. е цената на билета за редовните посетители, предвидени са отстъпки за деца. Най-малките ще могат да поиграят в специалния кът под наслов Пазете децата". Там те ще се запознаят с правилата за безопасност на движението.

Един от посетителите на Автомобилен салон София 2011" ще има шанс да стане щастлив собственик на автомобил по избор (Ford Fiesta, Skoda Fabia - Family, Peugeot 207, Renault Twingo или Тoyota iQ) чрез жребий. Организаторите са предвидили и редица други награди като карти за гориво, масла и застраховки.

 
Keywords:   peugeot
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...