Автосалонът в Ню-Йорк - доста нови коли и концепти

Main April 6, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1434 views | no comments

Независимо от опасностите на бъдещето General Motors и Chrysler LLC нямат друг избор освен да продължават напред с представянето на нови продукти и важни дебюти, нещо което ще видим и на автосалона в Ню-Йорк.

За изложението са планирани няколко десетки дебюта от най-малкия по размер нов микро-автомобил на Scion до 518-е "коня" на супер-мерцедеса E63 AMG. Сред другите важни дебюти са тези на обновения Subaru Legacy sedan и Jeep Grand Cherokee, концептуалният кросовър нa Hyundai, малък кросовър на GMC и новият седан на Acura, който има трудната задача да се конкурира на равна нога с топ-европейците от BMW и Mercedes.

Ето и световните дебюти на серийните модели - 2010 Acura ZDX, 2010 BMW M X6, 2010 GMC Terrain, 2011 Jeep Grand Cherokee, 2010 Kia Forte,2010 Mazda CX-9, 2010 Mercedes-Benz E63 AMG, 2010 Nissan 370Z, 370Z Nismo hardtop convertibles и 2010 Subaru Legacy.

Концептуалните дебюти са: Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander GT и микро Scion.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...