Александър Миланов оглави и BMW Румъния

Main June 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11630 views | no comments

От 24 април 2013 г. Александър Миланов, Управител на BMW Group България поема допълнителни отговорности като управител и на представителството на BMW Group в Румъния. Той оглавява компанията в условията на нестабилен автомобилен пазар.

Това лято, новото BMW 3 Gran Turismo, както и обновените BMW Z4 и пълната гама на BMW 5 Serie ще бъдат въведени на всички европейски пазари. Новото BMW X5 и BMW Серия 4 Купе се очакват в автосалоните за втората половина на годината, наред със серия от нови технологии и решения за оптимизиране на разхода на гориво и увеличаване на ефективността от BMW EfficientDynamics.

Александър Миланов има 20-годишен опит в премиум автомобилната индустрия, с отговорности в областта на продажбите и маркетинга. Г-н Миланов запазва функцията си като Управител на BMW Group България, позиция, която заема от основаването на компанията през 2007 г. Период, в който компанията постига и запазва водеща роля в премиум сегмента, укрепва и разширява търговската и сервизна мрежа и активно прилага политиката на BMW Group за придържане към най-високи стандарти за корпоративна отговорност и прозрачна дейност спрямо клиенти, партньори и служители.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...