Алонсо - се надява на добро представяне в Канада

Main June 2, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2215 views | no comments

Настоящият световен шампион Фернандо Алонсо сподели своите очаквания за предстоящия шести кръг от шампионата на Формула 1, който ще се проведе на пистата „Жил Вилньов” в Канада. Алонсо е лидер в класирането, въпреки че е с равен брой точки със съотборника си Люис Хамилтън. Фернандо спечели надпреварата в Канада през миналата година и очакванията му са да повтори този успех и през тази.

"В момента се намираме в прекрасна форма и след чудесния резултат в Монако сме изпълнени с оптимизъм преди двата кръга в Северна Америка, коментира Фернандо. – Не бях записвал особено добри резултати на това трасе преди 2006 г., така че изпитах страхотно чувство, когато триумфирах през миналия сезон. Винаги е много трудно да се състезаваме на "Жил Вилньов", тъй като трасето е много взискателно към аеродинамиката и спирачките. Условията на пистата също могат да се променят по време на състезателния уикенд, което влияе негативно на сцеплението. Нивото на прилепяне се подобрява с поставянето на повече гума върху пистата."

Ибериецът сподели също, че времената могат да варират, тъй като постоянно има разлика в условията на пистата. "Въпреки всичко, това е една приятна писта, защото има не малко места за изпреварване и можем да станем свидетели на много зрелищно състезание”, завърши Алонсо.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...