Англичаните полудяха по хибридите на Honda

Main August 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 943 views | no comments

-Нов хибрид от Honda през 2009 година

През първите четири месеца на годината, продажбите на хибридни автомобили с марката на Honda във Великобритания са се повишили със 110%. Това заявява Джон Кингстън, мениджър в Honda UK. Като обяснение за този неимоверен ръст, той посочи все по- голямата потребителска загриженост за околната среда.

"Когато потребители избират новия си автомобил, те обръщат сериозно внимание на неговата екологичност, заявява Кингстън. Според него продажбите на хибридни модели на Honda през тази година ще достигнат ниво от 4 500 единици. За сравнение може да се посочи, че през 2006- а, резултатът е бил 650 коли.

През 2009 година, Honda ще стартира продажбите на нов хибриден модел, който ще бъде по- малък от актуалния Civic. Глобалните годишни продажбени очаквания за мъника са свързани с цифрата от 200 000 единици.

 
Keywords:   honda, honda uk
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...