Андреас Зигъл оглави програмата на Infiniti за Формула 1

Main March 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4907 views | no comments

Германецът Андреас Зигъл беше назначен за глобален директор на програмата на Infiniti за Формула 1, съобщиха от централата на луксозната японска автомобилна марка. Същевременно той ще продължи да изпълнява и досегашните си задължения на генерален мениджър по организирането на събития, мърчъндайзинга и маркетинговите комуникации.
В началото на месеца Infiniti съобщи, че е сключила маркетингово споразумение с шампиона от Формула 1 Red Bull Racing Renault за сезони 2011 и 2012. Тази договореност поставя началото на уникална съвместна инициатива с Red Bull Racing, насочена към елитния маркетинг и техническите дейности около Формула 1.
Част от споразумението предвижда престижно брандово присъствие на Infiniti върху състезателния болид, пилотските комбинезони, униформите на екипа и оборудването.
Новият сезон във Формула 1 започва със старта на 27 март в Мелбърн, след като първият кръг беше отложен от съображения за сигурност вследствие на размириците в Бахрейн.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...