Андреас Зигъл оглави програмата на Infiniti за Формула 1

Main March 16, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3830 views | no comments

Германецът Андреас Зигъл беше назначен за глобален директор на програмата на Infiniti за Формула 1, съобщиха от централата на луксозната японска автомобилна марка. Същевременно той ще продължи да изпълнява и досегашните си задължения на генерален мениджър по организирането на събития, мърчъндайзинга и маркетинговите комуникации.

В началото на месеца Infiniti съобщи, че е сключила маркетингово споразумение с шампиона от Формула 1 Red Bull Racing Renault за сезони 2011 и 2012. Тази договореност поставя началото на уникална съвместна инициатива с Red Bull Racing, насочена към елитния маркетинг и техническите дейности около Формула 1.

Част от споразумението предвижда престижно брандово присъствие на Infiniti върху състезателния болид, пилотските комбинезони, униформите на екипа и оборудването.

Новият сезон във Формула 1 започва със старта на 27 март в Мелбърн, след като първия кръг беше отложен от съображения за сигурност вследствие на размириците в Бахрейн.

 
Keywords:   red bull racing, renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...