Армада MINI JCW мина през България

Main April 25, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11910 views | no comments

Моделите MINI John Cooper Works са вече 7 и всички те участват в международната обиколка на MINI John Cooper Works в Централна и Източна Европа. Събитието премина през София на 23 – 24 април и принуди всички фенове на MINI да изчезнат за 90 мин., превръщайки един обикновен делничен ден в необикновено приключение. Общо 1491 к.с., управляемост, пъргавина и звук познати от моторните спортове създават смут, вълнение и ентусиазъм на паркинга на кино "Арена Младост" и по специално избрания MINI John Cooper Works маршрут, демонстрирайки ненадминатата радост от шофирането и пригодността за всекидневието и за всеки начин на живот на „хулиганите” в семейството на MINI.
В рамките на визитата на MINI John Cooper Works дебют в България направи най-младият, седми член на моделната гама, MINI John Cooper Works Paceman. Моделът съчетава ново измерение на радостта от шофирането в компактния сегмент с концепция за първото Sports Activity Coup

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...