Безгрижният Wrangler на VILNER

Main April 3, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8080 views | no comments

Jeep Wrangler е всъдеход, който е еднакво ценен от своите собственици както през студените зимни дни, така и в летните горещини, като причината за това определено не е луксозното му изпълнение, а неговите качества.
Преминавайки през ръцете на българското къстъм студио VILNER, автомобилът вече може да се похвали с коренно променен интериор и множество допълнения по екстериора.
За изработката на вътрешността на модифицирания Wrangler са използвани едни от най-скъпите материали, предлагани в моментa. Дизайнерите на VILNER са комбинирали черна кожа и светла, в цвят пясъците на Сахара, а като акцент е използван материал, имитиращ черупката на костенурка. Налице са атрактивни хромирани детайли и такива с меден отблясък, наподобяващи вида на ковано желязо.
Преобразеният Jeep Wrangler може да се похвали с допълнително обезшумяване на купето, а отвън е получил изцяло нови джанти и множество хромирани елементи, сред които радиаторната решетка, капаците на страничните огледала и дръжките на вратите. VILNER е оборудвал всъдехода също с кристални фарове и дневни LED светлини.

 
Keywords:   jeep, jeep wrangler
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...