Биологичен автомобил? Мисията не е напълно невъзможна

Main May 21, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3370 views | no comments

Сигурно си спомняте фантастичния сериал, в който космическият кораб беше живо същество, сраснало се в едно цяло с пилота? Alienware MK2 Project е футуристично МПС, което расте само, вместо да го конструират. Възможно ли е това? Инженерите от Станфордския университет успешно са създали биологичен транзистор (съставен от генетичен материал), следващата стъпка е такъв компютър, така че създаването на биологичен автомобил е, така да се каже, въпрос на време и ангажираност към идеята.
Зад този проект стои младият дизайнер Шейн Баксли (http://transportationbybaxley.blogspot.com/). Работата по него започна миналата година. Да речем, компютрите Alienware са пълна противоположност на естетиката на Apple – те имат собствена физиономия и индивидуален характер. Теоретично автомобилите от този вид могат да се използват за състезания на далечни разстояния.

 
Keywords:   alienware, apple
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...