Благоевградската Toyota първа в паневропейско състезание

Main June 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3565 views | no comments

Търговското представителство на Toyota за Югозападна България - „Монца“ ООД Благоевград, е тазгодишният победител в паневропейското състезание за наградата ИЧИБАН за пълна удовлетвореност на клиентите.
България се включи в състезанието през 2008 г., като носители на престижния приз до момента са били следните представителства на Тойота у нас: „Ником Русе“ за 2008 г. и 2009 г., „Венци Велико Търново“ за 2010 г. и „Тиксим Пазарджик“ за 2011 г.
„Монца Благоевград“ е постигнало отлични резултати по отношение на клиентската удовлетвореност както в продажбената, така и в следпродажбената дейност за България. Управителят Васил Новоселски бе награден лично от президента и главен изпълнителен директор на „Тойота Мотор Европа“ Дидие Льороа на тазгодишната церемония, която се състоя в сградата на Унгарския парламент в Будапеща на 8 май 2012 г.
На церемонията бяха отличени общо 42 търговски представителства от 32 европейски страни, избрани след старателен подбор измежду 2600 дилъри на марката в Европа. Победителите получиха статуетка и сертификат ИЧИБАН и ще имат право да използват логото на ИЧИБАН върху своята официална кореспонденция и материали през 2012 г.
ИЧИБАН в превод произлиза от японската фраза „Окиакусама Ичибан“ и означава „Клиентът на първо място“.

 
Keywords:   toyota
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...