Бончо Дунев създаде по-безопасен детски карт

Main June 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3075 views | no comments

Бончо Дунев създаде нов карт за обучение на децата в картинг академия „Тодор Дунев“, който той посвети на паметта на близкия си приятел и колега , починалия наскоро легендарен автомобилен журналист и автомобилен състезател Ричард Груев.
В конструкцията са заложени възможно най-високите за момента технологични критерии за сигурността на децата, както дизайн, позволяващ оптимална позиция и удобство на младите пилоти при тяхното обучение.
„Себестойността на една такава машина е в рамките 5000 евро, каза Дунев на пресконференцията при представянето на новия карт. – Сигурността на младите пилоти трябва да стане приоритет на всички, свързани с автомобилните спортове. Тръбната конструкция над главата предпазва пилота при преобръщане на карта – случаи на които станахме свидетели в последно време.“
Европейският дрифт шампион Тодор Дунев ще предава своите знания на бъдещите пилоти .Серията нови машини РИЧИ -Edition трябва да остави в съзнанието на младото поколение спомена за човека с голямото добро сърце , отдадено на спорта - Ричард Груев.

 
Keywords:   images, speed press
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...