Бултрако на Софийското автомобилно изложение

Main June 21, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1733 views | no comments

- Невероятният Civic Type R вече и в България

Перлата на щанда на Бултрако- официалното лице на Honda в България, се нарича Civic Type R. Автомобилът е оборудван с преработена версия на познатия двулитров DOHC i-VTEC двигател. Максималната му мощност е увеличена до 201 конски сили при 8 000/мин. С негова помощ, автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.6 секунди и да развие максимална скорост от 235 км/ч.

Новата генерация на Honda Civic Type R разполага с напълно интегриран аеродинамичен пакет, който в комбинация с оптимизираното окачване, приближаването на автомобила към пътя с 15 мм и стандартните осемнадесетцолови седемспицови алуминиеви джанти, придават изключително излъчване на конструкцията.

Спортистът Honda Civic Type R се предлага в няколко различни модификации- от напълно оборудвана, до такава при която са отстранени всички ненужни за управлението аксесоари. "Разсъблечената версия на автомобила ще бъде с 40 килограма по- лека от стандартния модел. Понижаването на теглото е резултат от премахването на аудиосистемата, таблата на багажника, голяма част от изолационните платна на двигателното отделение и др.

Други не по- малко важни акценти на щанда на Бултрако на Софийското изложение са:

- Honda Civic Type S - отново премиера на Автомобилен Салон София 2007. Купето съчетава комфорт и спортно поведение, така типични за Хонда. Автомобила ще се предлага с два двигателя – бензинов1.8 i-VTEC и дизелов 2.2 i-CTDi.

- Honda Civic Hybrid –върху автомобила ще видите изображението на Земята, по-същия начин като автомобил RA107 във Формула 1. Надяваме се с подкрепата на тази инициатива на Хонда да привлечем вниманието и на хората в България по важните екологични въпроси.

- FR-V -за първи път автомобила ще се предлага с нов за модела бензинов1.8 i-VTEC двигател, съчетан с шестстепенна механична и петстепенна автомотична трансмисии.

- За първи път публично ще бъде представен и новият CR-V. Един истински луксозен автомобил с висока проходимост, съчетаващ мощ, технология и комфорт.

За хората търсещи лукс, мощ и най-новите технологии за безопасност Бултрако представя Honda Legend. Лимузината на Honda отговаря и на най-капризните прищевки на клиента.

На щанда могат да се видят още - Хонда Сивик Хечбек, Хонда Сивик Седан и Акорд.

На площ от 48 кв.м. на щанда за мотоциклети, Бултрако ще изложи последни модели мотоциклети Хонда – CB 600, VT 750C, CBR 600RR, CBR 125, SH 150, NSS 250EX5 и PES 125.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...