Бъдеще неопределено: Renault Mеgane 4 Coupe

Main July 31, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8260 views | no comments

Новото Clio едва излезе на пазара, така че още не е дошло времето да се покаже физиономията на бъдещия Mеgane, върху която вероятно се трудят дизайнерите на Renault.
Томас Клаве обаче е друго нещо - той е дизайнер на свободна практика, който обича да разгадава тайните на бъдещите модели. Още миналата есен той публикува идеите си, свързани със следващия Renault Mеgane Coupе. Решихме да погъделичкаме любопитството ви и най-вече въображението ви, за да си зададете и вие въпроса като нас - дали бъдещото купе на „Режията" ще изглежда по този начин.
Ако влезете в сайта на Тамас Клавет (http://clavetthomas.blogspot.com/), ще видите, че там буквално гъмжи от идеи за футуристични модели, кои възможни, кои невъзможни. Дори откриваме рисунка на евентуален фейслифт на Peugeot RCZ, конкурент на Aston Martin Cygnet, но от Санта Агата, идеи относно Porsche 550 Spyder и др.
Миналия септември, малко преди дебюта на Clio IV, Томас нарисува купето на Megane, като спази новите повеи в дизайна на френската марка. По-дълго и по-ниско от Clio IV, това хипотетично купе засега е дизайнерски полет на фантазията. Преди да видим реалното му следващо поколение, ще трябва да почакаме да приключи кариерата на актуалния Megane, който все пак е на половината от жизнения си път.
Но идеята определено си я бива.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...