Бъдещето на Maybach e повече от несигурно

Main September 9, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2470 views | no comments

Във времена, когато Rolls-Royce и Bentley поставят рекорди по продажби, луксозната марка за лимузини Maybach изглежда не се радва на подобен интерес. Според изпълнителни директори в Mercedes-Benz не е толкова скъпо да се поддържа марката на пазара, но историята е съвсем различна, ако погледнете към всичките над 70 американски дилъри, които дават повече от 500 000 долара, за да създават специални студия за показване на колата.

Очакват се продажби от около 500 коли годишно в Щатите, но на този етап са продадени едва 800 лимузини. Това е „постигнато” въпреки представянето на два нови модела - 57 S и 62 S (‘S’ означава „специален”)

Според слуховете компанията майка Mercedes-Benz може да се окаже от марката Maybach и да я превърне просто във върха на своята гама. На този етап ръководството не казва нищо по въпроса и само времето ще покаже дали, след като бе събудена от дълбок сън, марката ще трябва отново да заспи.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...