В Щатите представиха двуколесно Shelby за 999 долара

Main May 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2210 views | no comments

Тунинг-ателието Shelby съвместно с калифорнийската компания Felt Bicycles представи велосипеда Shelby Cruiser. Продажбите му ще стартират в Щатите до края на месеца при цена 999 долара.

Велосипедът е направен от алуминий и има трискоростно предаване Nexus, на рамата му е нанесен подписът на Керъл Шелби. Каплите са с 36-спици и имат фирмената "синя точка" като при състезателните коли на марката. Shelby Cruiser е в два цвята - бяло и синьо, която според създателите му трябва да напомня легендарните спортни модели на марката като GT350 например.

Shelby GT350 е правен в периода 1965-а -1966-а и е първият тунингован вариант на автомобила Ford Mustang, подготвен от основателя американската компания Керъл Шелби. Купето GT350 имаше 4,7-литров мотор с мощност 289 к.с.

През февруари миналата година се състоя премиерата на обновената тунинг-модификация на купето и кабриолета Mustang 2011-а моделна година - Shelby GT500. Автомобилът има алуминиев, осемцилиндров, бензинов двигател с ходов обем 5,4 литра и мощност 550 к.с, което му помага да стартира от място до 100 км/ч за 4,4 секунди.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...