Валентино обязди и автомобил от DTM

Main November 13, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 939 views | no comments

След като през миналата зима суперзвездата на MotoGP Валентино Роси обязди болид на Ferrari от Формула 1, преди броени дни той направи същото и със състезателната кола на Мика Хакинен от Германския шампионат за туристически автомобили DTM. Валентино седна зад волана на автомобила еволюция 2006 година на AMG Mercedes C-class и регистрира впечатляващи времена на пистата Хокенхайм.

"Тестът беше изключително приятен. AMG Mercedes C-class е впечатляващ състезателен автомобил, който може да бъде управляван като автомобил формула. Все още не знам дали някога ще се състезавам на четири колела, но въпреки това е добре да знам, че няма да изглеждам толкова зле, ако го направя ... благодаря на Mercedes-Benz за предоставената възможност, заяви Валентино след приключването на тестовете.

"Валентино е икона на международния спорт. Той моментално се пригоди много добре към AMG Mercedes C-class. Той е необикновен състезател, чиито седем мотоциклетни световни титли демонстрират невероятното постижение, сподели Норберт Хауг, вицепрезидент на Mercedes-Benz Motorsport.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...