Вдъхновение от легендата BMW Motorrad R 90 S

Main May 28, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5110 views | no comments

Мотоциклетът BMW Concept Ninety е студия, посветена на 90-годишнината от поделението на баварската марка за двуколесни возила и иконата BMW Motorrad R 90 S. За целта компанията се е съюзила с Roland Sands design, ателие, специализирано в производството на поръчкови мотоциклети, създадено от мотоциклетния състезател със същото име.
Ако си спомняте родената през 1973 г. легенда BMW Motorrad R 90 S е със спортна задна част и специфичен дързък оранжев цвят, наричан от производителя „Daytona Orange“. Това желязно конче навремето си накара останалите производители да започнат да подражават на аеродинамичния му нахъсан стил. Моделът беше забележителен, бърз, шумен и див.
BMW Ninety носи същия дух, но го интерпретира по съвременен начин, запазвайки обаче чистата емоция от пълната хармония между човека и машината.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...