Версиите Renault Sport на Twingo в продажба от пролетта

Main February 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4060 views | no comments

След лансирането на новия Renault Twingo в началото на годината, от пролетта компанията пуска и версията Renault Sport, която се спряга и във вариант Gordini R.S.
Уникален и чувствен дизайн, спортно излъчване, както и намалени до 150 г/км вредни емисии от CO2, съчетани със смесен разход в размер на 6,5 л/100 км.
Моделът ще се предлага в 20 страни, поръчките във Франция започват от 20 февруари. Цените започват от 16 900 евро с ДДС за версията Rеnault Sport и 18 100 евро с ДДС за варианта Gordini R.S.
Новият имидж на спортните бегачки включват динамична решетка с четири фара и ламели в стила на F1 в предната броня. Този стилистичен ефект, характерен за всички автомобили от серията Renault Sport, е директна препратка към успеха на марката във Формула 1. Емблематичният жълт цвят ще се появи в списъка на опциите от края на май. Задната част на автомобила е със спортен спойлер, както и с вграден дифузьор. Нови лети 16-цолови джанти с абревиатурата R.S. в центъра си добавят щипка спортна емоция в облика на модела.
Жълти шевове се появяват по седалките, волана и козирката на бордовото табло в Twingo R.S.
Бегачката ще е „въоръжена“ с яростния атмосферен двигател 1.6 16V R.S. с макс. мощност 133 к.с. при 6750 об/мин и максимум на въртящия момент от 160 Нм при 4400 об/мин.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...