Видео чат със създателите на Citroen DS5 във Facebook

Main June 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2600 views | no comments

Показват за пръв път Citroen DS5 във Facebook. Днес, петък 24 юни, между 15 и 16 ч българско време на фенсайта на марката се излъчва видео разговор и чат на живо за новия Citroen DS5.
Фенове на марката могат да разберат подробности и да задават въпроси лично на създателите на автомобила: Пиер Монфенини, мениждър на проекта; Анди Коуел, мениджър дизайн и Фредерик Собрио, дизйанер на Citroen DS5. Те разговарят с хора от целия свят.
Чатът се предава на живо от шоурума на марката на „Шанз-Елизе” №42 в Париж. Ако се интересувате какво представлява технологията HYBRID4, откъде е вдъхновен дизайнът на DS5, къде ще се произвежда и всякакви други подробности, може да посетите фенстраницата на Citroen във Facebook на http://www.facebook.com/Citroen?ref=ts&sk=app_224237844261359.
Очаквайте още подробности.

 
Keywords:   citroen, facebook
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...