Винкелман потвърди Lamborghini Urus

Main May 14, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8635 views | no comments

Ще има сериен SUV на Lamborghini. Информацията за Urus бе потвърдена от Щефан Винкелман, глава на компанията. Италианската марка, която тази година празнува 50 лазарника, бе придобита и стабилизирана от VW Group преди 15 години. Наистина съществуваше известен риск тя да изгуби идентичността си, но за щастие това не се случи.
Характерната й лудост, в положителния смисъл на думата, е ясно забележима във великолепни скулптури на колела в лицето на показания през март в Женева Veneno, както и в разбуления тези дни прототип Egoista.
Ето че сега под знака на бика ще се появи и SUV-ът Urus. Съвсем подходящо, бихме казали, тъй като за никого не е тайна, че преди да се заеме със спортни автомобили, Феручо Ламборгини е правил великолепни трактори (със задвижване 4х4), а през 80-те години се появява военният всъдеход 4x4 LM002.
Производството на Urus започва през 2016 г., като продажбите ще бъдат факт от 2017 г. Вероятно автомобилът ще ползва платформата на VW Group MLB, на която излизат Volkswagen Touareg, Audi Q7 и Porsche Cayenne.
Повечето представители на категорията SUV от VW Group се произвеждат в словашките заводи в Братислава.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...