Виртуален тест драйв от BMW

Main April 26, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7280 views | no comments

Представете си следното - отивате, в което и да е дилърство на BMW, за да тествате Серия 1 М и дилърът ви дава ключовете и ви пуска на състезателна писта като ви предупреждава, че дори и да счупете колата, няма да има проблем, тъй като запасът от тестови автомобили е безкраен. Как ви се струва? За съжаление в реалността това няма как да се случи. Няма дилър, който да има на разположение тестово BMW Серия 1 М, а камо ли да ви позволи да го тествате на писта.
Но, във виртуалния свят всичко е възможно. BMW в сътрудничество със студиото Eutechnyx създадоха онлайн игра или автомобилен симулатор, в който ще имате възможност да шофирате новите Серия 1 М, 135i, M3 Купе, М5 и Z4 M Купе.
BMW също така партнира за старта на студиото, благодарение на което Eutechnyx създава “BMW Experience“ за всички фенове на Серия 1 М. Това, което трябва да направите, е да влезете в портала BMW Auto Club Revolution, откъдето ще имате достъп до BMW Серия 1 М Купе и специална състезателна писта. Завършете успешно предизвикателството и спортното купе ще остане в играта ви.
Както в другите подобни игри, и тук купуването, оптимизирането и модифицирането на автомобилите се осъществява с виртуални пари, които добивате след майсторско шофиране и печелене на състезания. Регистрирайте се и се забавлявайте, безплатно е.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...