Владимир Путин подкара сам Lada Kalina

Main August 30, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1499 views | no comments

Владимир Путин си покаpа руски автомобил по трасето Чита - Хабаровск. Руският министър-председател със сядането в автомобила моментално си постави колана, а по пътя се оказа, че свършва бензинът и Путин спря на бензиностанция, където собственоръчно си наля бензин, независимо от батальона бодигардове.

Оказва се че представители на АвтоВАЗ са помолили премиера да покара техен автомобил. "Не бива да се забравя, че ВАЗ прави най-масовият автомобил в нашата страна, кола която се кара от милиони. Трябваше да видя как работи, каkво е оборудването. Сред системите е ГЛОНАСС /руският GPS/ и други съвременни системи. Исках да видя как всичко това работи на пътя" - сподели Путин след карането.

Владимир Путин отбеляза колко важен е участъкът между Чита и Хабаровск, който тази година трябва да влезе в експлоатация. "Не искам да говоря с патос, но отварянето на участъка е знаково за Русия събитие, дори историческо. Защото нашата страна, която е най-голяма по територия в света никога не е била напълно свързана от край до край с пътища. Можеше да се кара кола от Хабаровск до Владивосток, от Чита можеше да се стигне западната ни граница, но именно този участък беше без шосейна връзка. Най-накрая я направихме и аз трябваше да видя как!"

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...