„Влюбих се в моя ADAM в Париж“

Main April 5, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3835 views | no comments

Първият клиент на Opel ADAM в България е една супер млада, много чаровна и интелигентна госпожица, която не се казва Ева, а Бетина, учи финанси във ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси), като едновременно с това работи в IT сектора.
Както сама сподели, тя си е паднала по ADAM още като е видяла негови снимки в интернет. Тогава веднага е преценила, че той е секси и е отличен градски компаньон, но срещата им на живо на автомобилното изложение в Париж се е оказала фатална. Там тя се е запознала с толкова много и различни ADAM-овци, от които обаче един я е покорил окончателно, отговарял е перфектно на нейната личност и стил и на всичкото отгоре е имала възможност сама да внесе някои промени по него. Връщайки се в България, тя веднага е предприела мерки, за да го има и днес той вече е неин.
Какво представлява избраникът на Бетина? Този ADAM има сериозен вид, целият е в черен цвят I’ll be Black, но белият му покрив с името White my fire и червените акценти, като предната лайстна с логото на Opel, страничните огледала, обръчите на гумите, арматурното табло, вложките във вратите и др., издават спортния му характер. За доста големия му темперамент говорят и мощността от 100 к.с. на задвижващия го агрегат (това всъщност е и най-мощният двигател, предлаган за Opel ADAM за момента), както и спортната ходова част на модела. Въпреки спортния си нрав любимият ADAM на Бетина е и много стабилен и надежден и е оборудван с множество средства за нейната сигурност, като две предни и две странични въздушни възглавници, въздушни завеси, ABS и др. Освен за сигурността й, той се грижи и за нейното удобство посредством круиз контрола, регулируемия и облицован с кожа волан с бутони за управление на аудиосистемата, електронната климатична инсталация, електрически регулируемите странични прозорци и огледала и много други. Накрая, но не по важност, Бетина е имала възможността да направи своя ADAM максимално комуникативен и забавен. Благодарение на поръчаната по нейно желание система IntelliLink, интегрираща смартфони, базирани на iPhone и Android, USB, Bluetooth и връзка AUX-in, специални приложения, включително BringGo навигация, ADAM на Бетина е най-свързаният с глобалната мрежа малък автомобил.

 
Keywords:   opel, opel adam
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...