Втора поредна победа: Opel ADAM спечели AutoTrophy 2013

Main November 28, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5840 views | no comments

Новите модели на Opel са наистина вдъхновяващи. В конкурса ‘Auto Trophy 2013’, организиран от Auto Zeitung, стилният Opel ADAM не само спечели за втори пореден път в категорията на градските автомобили, но също така остави най-близките си конкуренти далеч зад себе си. Елегантният Opel Cascada се класира на второ място в категорията на кабриолетите до 30 хил. евро и изпревари дори премиум конкурентите си. Opel Ampera също се представи чудесно, като от общо 17 състезаващи се електрически коли се нареди на трето място.
“Тази година отново ще занесем вкъщи ‘Auto Trophy’ награди, което е първокласен резултат”, обясни със задоволство успеха на марката председателят на борда на директорите на Opel д-р Карл-Томас Нойман в читателското проучване на Auto Zeitung. “Той показва, че нашите нови модели и най-вече Opel ADAM и Cascada са в унисон с читателите и че сме способни да отговорим на вкусовете на нашите автомобилисти. Ние ще продължим да се движим по този път без никакви компромиси: Ще произвеждаме вдъхновяващи коли с иновативни технологии, които са също така и достъпни.”
С вот 35,8 процента Opel ADAM е безусловният победител сред 22 претендента в категорията ‘Градски автомобил’. Той не само остави зад гърба си VW Up и VW XL1 (съответно с 19,6 процента и 9,2 процента), но и изпревари най-близките си конкуренти с много по-голяма преднина от преди. От пазарната си премиера в началото на годината шампионът по индивидуализация на Opel се установи стабилно сред малките лайфстайл модели. В същото време ADAM постигна за втори път най-добрия резултат в тазгодишния ‘Auto Trophy’.
Толкова убедителна е и появата на новото среден клас кабрио Opel Cascada. Читателите на Auto Zeitung са го класирали в категорията на премиум кабриолетите. Атлетичната Cascada победи BMW и застана на второ място. Общо 15 автомобила се състезаваха в категорията на кабриолетите до 30 000 евро.
Наградата за победата на ADAM бе приета от д-р Нойман миналата нощ на церемония в Дюселдорф. Около 300 поканени гости присъстваха на официалната ‘Auto Trophy’ гала.
Над 100 000 читатели на Auto Zeitung са участвали в 26-ия ‘Auto Trophy’ конкурс. Общо 400 различни модела бяха оценявани в 29 категории.

 
Keywords:   opel
 

Mild Horse Hybrid Mild Horse Hybrid
November 28, 2013
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...