Второто поколение KIA ceed в готовност за покоряване на европейските пазари

Main February 15, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4330 views | no comments

Новият ceed във версия с 5 врати ще осъществи световната си премиера след броени дни на автосалона в Женева.
Моделът е по-дълъг, по-широк и по-нисък от своя предшественик, със сходно разстояние между осите. Елегантната визия, наподобяваща пропорциите на купе, е подчертана от силно наклонените предни колони и удължени странични стъкла. Акцент в предната част на автомобила е запазената радиаторна решетка на марката, тип „тигров нос” и специфични предни фарове с LED светлини. Динамичният профил на новия модел се характеризира с издути предни и задни калници, скосен покрив и интегриран спойлер. Като цяло екстериорът на ceed е едновременно елегантен и агресивен, осеян с изразителни детайли, които създават усещане за премиум качество.
Интериорът е изцяло нов, изработен от висококачествени материали, нова скоростна кутия, touch-screen технология и усъвършенствана ергономичност. Таблото, контролните уреди и воланът сa лесно достъпни, ориентирани към водача. Прецизно инкорпорираните детайли придават на купето луксозен вид. Измервателните уреди и скоростният лост са ”облечени” в тънък хромиран пласт, дръжките на вратите са изработени от висококачествени материали в унисон с цялостния интериор на модела.

 
Keywords:   kia, touch screen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...