Галин Герчев победи в „Приморско 4х4“

Main September 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5195 views | no comments

Нажежени страсти, рев на двигатели и зрелищни изпълнения съпътстваха офроуд състезанието „Приморско 4х4“. Участниците трябваше да се справят с два етапа – 15-километрова навигационна отсечка по крайбрежието и затворено трасе с естествени и изкуствени препятствия на плаж „Перла“. След официалния старт на плажа, пилотите щурмуваха атрактивна отсечка, характерна с бързи прави, остри завои, стръмни изкачвания и спускания в прекрасните гори по крайбрежието.
Разбира се, затвореното трасе на плажа бе още по-атрактивно за близо 2000 събрали се зрители. „Оцелелите“ след навигацията джипове направиха голямо шоу за всички, а най-добър се оказа екипажът Галин Герчев - Благой Петров с Toyota Land Cruiser. Галин, който е с голям опит в офроуд състезанията, мина и двата етапа с бързо, но разумно темпо. На второ място се класираха Цветелин Цанев и Веселин Пешев с Mitsubishi Pajero, а трети станаха Матей Георгиев и Милен Милков с Nissan Patrol.
Ден по-рано, плаж „Перла“ събра и над 30 участници в единственото по рода си състезание с джетове Jet Ski Приморско. Състезателите бяха разпределени в два класа – „спорт“ и „крузър“ според типа машина и трябваше да направят по два старта на скоростно трасе във залива и още толкова слалом между шамандури.
Победителите и в двете надпревари получиха множество награди от компаниите, подкрепили четвъртия национален оф-роуд събор.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...