ГАМАТА ВАНОВЕ НА RENAULT ПРЕДСТАВЕНА НА БЪЛГАРСКАТА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА

Main March 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4727 views | no comments

От 8 до 12 март 2011 Renault ще представи обновената си лекотоварна гама по време на Българската Сроителна Седмица. В зала 3 на Интер Експо Център на площ от 100 кв.м. ще бъдат представени Renault Master шаси кабина, както и удължената версия на Kango Expess - Maxi. Подробна информация относно възможните трансформация на цялата лекотоварна гама на Renault посетителите могат да получат от търговските представители на щанда.

Флагман на лекотоварната гама на марката: Новото Renault Master не само се отличава със смел и изчистен дизайн, който отговаря на здравината на автомобила, но и с промени в работното място на водача – то е с напълно нов дизайн, като предлага изключително високо ниво на комфорт.

Моделът предлага и нов двигател 2.3 dCi в три варианта на мощността (100, 125 и 150 конски сили). В сравнение с досегашната гама на Master, новият модел със своя нов двигател е с около 1 литър на 100 км по-икономичен, като той оглавява класирането в своя сегмент при смесен разход на гориво, постигайки впечатляващ резултат – 7,1 литра на 100 км пробег. Разходите за подръжка са намалени с 40% и са сред най-ниските за нови автомобили.

Благодарение наличието на нова версия със задвижване на задния мост, гамата се обогатява с още един вариант на Новият Master – с по-голяма дължина (товарен обем, нараснал до 17 кубични метра) и с версии с максимално допустимо тегло 3,5 и 4,5 тона с двойни задни колела, които дават още по-големи възможности на производителите на каросерии за персонализиране на оборудването на автомобилите.

Вторият представител на лекотоварната гама е Renault Trafic, който е още по-комфортен и лесен за управление. Арматурното табло е с нов дизайн, като в него са намерили място допълнителни пространства за дребни предмети. Оборудването на Новият Trafic може да се сравнява с това на лек автомобил, което прави управлението му по-лесно и приятно. 2.0 dCi двигателя на Новoто Renault Trafic позволява значително намаляване на разхода на гориво на автомобила.

Наред с разрастването и обновяването на гамата Renault не спира да разработва екологични решения, достъпни за масовия потребител. Марката постоянно разширява присъствието на модели, носещи логото eco2 дори и в лекотоварния сегмент. Това е доказателство за неспирните усилия и инвестиции на Renault за опазване на околната среда. Етикетът Renault eco² вече присъства върху цялата гама леки, лекотоварни автомобили и ванове.

От дебюта си през 1997 Renault Kangoo Express постигна изключителни успехи, като продажбите на компактния ван на Renault в световен мащаб надхвърлиха 1,6 милиона бройки. Миналата година Renault обнови гамата на популярния автомобил с Новото Kangoo Express и Kangoo Express Maxi.

Автомобилът се отличава с модерен и експресивен стил, като освен това Kangoo Express е единственият в Европа компактен ван, който се предлага в три варианта на дължина (2 за България), което означава, че е подходящ за всички изисквания на бизнес клиентите на марката.

Колесната база на Renault Kangoo Express Maxi е удължена с почти 40 сантиметра, а моделът се предлага във варианти с две места. Товарният му обем достига 4,6 куб. м, а дължината на товарния отсек на нивото на пода на автомобила е 2,90 метра. Интериорът на Renault Kangoo Express Maxi дава възможност за многобройни комбинации при организацията на интериора, а двигателят се отличава с нисък разход на гориво.

В последните 12 години Renault е неоспоримият лидер на пазара за лекотоварни автомобили в Западна Европа. Наред с много добрите продажби, Новият Master получи и няколко престижни награди, сред които Лекотоварен автомобил на годината 2011 на френското списание "L’Argus и Ван на годината 2011 на английското издание "What Van?.

 
Keywords:   expess, renault, renault master
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...