Гаранция за употребявани автомобили от МОТО-ПФОЕ

Main March 19, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5965 views | no comments

SELECT и PREMIUM SELECT, двете марки за употребявани автомобили от МОТО-ПФОЕ, вече се предлагат с гаранция. Компанията е първа на пазара сред вносителите на нови автомобили, която започна да предлага употребявани автомобили от всички марки, включително абонамент и лизинг за коли втора ръка. Тя е пионер в България и при предлагането на допълнителна грижа за тях. Гаранцията дава на клиентите сигурност от деня, в който получат новозакупения си употребяван автомобил до 6 или 12 месеца според избраната опция за покритие – три или пет звезди.
Нива на гаранция без оглед на марката и модела- Три звезди - за срок от 6 месеца или пробег 10 000 км – което настъпи първо;- Пет звезди - за срок от 12 месеца или пробег 30 000 км – което настъпи първо;- Пет звезди плюс - за срок от 24 месеца или пробег 40 000 км – което настъпи първо.
Обучените от МОТО-ПФОЕ механици, използването на оригинални резервни части и обслужването съгласно сервизния план, уговорен в Гаранционните условия поддържат перфектното състояние на употребявания автомобил, а наличието на изчерпателна сервизна история запазва стойността му. Ако някоя гаранционно покрита част дефектира в периода на покритието, тя ще бъде заменена или ремонтирана безплатно за клиента в оторизиран сервиз на МОТО-ПФОЕ.
Покритието по гаранцията остава с новозакупения употребяван автомобил като допълнителна полза за новия собственик в случай на препродажба. Няма ограничение за броя и честотата на предявените оплаквания. Единственото задължително условие за валидност на покритието е автомобилът да се обслужва в оторизиран сервиз на МОТО-ПФОЕ през целия период на гаранцията и при стриктно спазване на посочените в сервизния план интервали.
Покритие на гаранцията за употребявани автомобили.Двигател, съединител, ръчна предавателна кутия, автоматична предавателна кутия, преобразувател на въртящия момент, безстепенна трансмисия, главно предаване и диференциал, предно предаване, колесни лагери, карданен вал, задно предаване, 4Х4, горивна система (дизел и бензин), охладителна система на двигателя, горивна система (дизел и бензин), климатична система (заводски монтирана), кормилно управление (включително и със сервоусилвател), турбокомпресор (заводски монтиран), спирачна система, електрическа система, ABS система (заводски монтирана), управление на двигателя/ecu, корпуси.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...