Герасим Цеков получи ключовете на Great Wall Voleex C10

Main June 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6405 views | no comments

Спечелилият голямата награда от Auto Bild Show 2012 Герасим Цеков получи ключовете от Great Wall Voleex C10 днес в „Интер Експо Център”. 26-годишният софиянец пристигна с баща си и все още не можеше да повярва, че вече е собственик на чисто нов автомобил. Герасим има книжка и доскоро нямаше автомобил. Наградата Great Wall Voleex C10 е и неговата първа собствена кола. „Първоначално помислих, че е някакъв майтап по телефона. След това чух името на водещия Атанас Марков и познах гласа му, при което разбрах, че е истина. Отне ми половин час да убедя родителите ми, че не е шега и наистина съм спечелил”, коментира Герасим.
Победителят избра черния автомобил Great Wall Voleex C10, защото го е харесал още на изложението. „Когато разглеждах, го харесах повече. Черният цвят му отива. Интересувам се много от автомобили и Формула 1. Голямо постижение е, че отново се правят автомобили в България. Всеки патриот трябва да е горд с родното производство. От останалите коли много харесах Jaguar”, поясни Герасим. Неговият баща Венелин Цеков бе също толкова доволен. „Щастлив съм, че синът ми спечели колата. От малък събира всички автомобилни списания и не пропуска изложение. Снима се в повечето автомобили и с радост се снима в тях. Радвам се, че се сбъдна мечтата му да седне в нова кола”, обясни Венелин Цеков.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...