Германия срещу Корея в AUTO BILD 390

Main April 1, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11200 views | no comments

Бъдещето на BMW и MINI е водещата тема в рубриката „Актуално“ в новия брой на българското издание на AUTO BILD, който е на пазара от сряда. Основният лайтмотив в тестовете е битката между Германия и Корея, в случая - Hyundai i10 срещу VW Up и Kia Pro Cee`d GT срещу Opel Astra GTC и VW Scirocco.
Предвид слънчевото време, отново настъпи сезонът на кабриолетите, затова услужливо ви сервираме сравнителния тест на цели три такива прелестни екземпляра - BMW Серия 4 срещу Audi S5 и Mercedes E400.
Като говорим за кабриолети, неизменно се сещаме за нашия традиционен конкурс за дизайнерска награда, в който вие читателите избирате най-красивите автомобили.
В рубриката „Съветник“ даваме всички възможни отговори на въпроси, свързани с гумите, и като за начало – кои са най-добрите за вашата кола.
„Сапунчето“ Аudi TT е главният герой в рубриката ни за употребявани автомобили. И ОЩЕ:
Актуално Бъдещето на BMW и MINIСравнение Hyundai i10 срещу VW UpСравнение Kia Pro Cee`d GT срещу Opel Astra GTC и VW SciroccoСравнение BMW Серия 4 срещу Audi S5 и Mercedes E400Съветник Най-добрите гуми за вашия автомобил Въодушевление Jaguar F-Type Coupe

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...