Голямата награда чисто нова Dacia Logan бе връчена вчера

Main November 29, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5805 views | no comments

Д-р Биляна Захариева от София бе щастливката, която получи ключовете на новия си автомобил Dacia Logan на специална церемония на 28 ноември. Лично генералният директор на Рено Нисан България Бернар Нувиал връчи голямата награда на туристката, посетила 100-те национални туристически обекти и заслужила златна значка от Българския Туристичски Съюз.
Името на печелившата бе изтеглено измежду 190-те носители на златни значки на 4 ноември. Щастливката, която не присъстваше на тегленето на томболата, разбира за своя късмет от медиите и първоначално не повярва, че именно тя печели глямата награда. На 28 ноември сутринта обаче, след като подкара чисто новата си Dacia Logan, тя сподели, че има още много неизследвани кътчета на красивата ни България, които ще посети, заедно с приятеля си Тодор, този път с новата си кола, разбира се.
Доктор по ветеринарна медицина, Биляна Захариева е родена в Монтана. Завършва висшето си образование в Стара Загора и от 2006 г. живее в София. Заедно с приятеля си обикалят страната ни и от 2007 г. решават да събират печати от 100-те национални туристически обекти. Едно от хобитата на Биляна е художествената фотография, която тя практикува по време на многобройните си пътувания.
Традицията един от спечелилите златна значка от Националното движение „100 национални туристически обекти” да получава голямата награда чисто нова Dacia Logan, осигурен от официалния вносител на марката Рено Нисан България, ще продължи и следващата трета поредна година. В традиция се превърна и сътрудничеството на Dacia и Българския туристически съюз, основано на общи възгледи, надеждност, отзивчивост, дългосрочност.

 
Keywords:   dacia, dacia logan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...