Гран при „Севлиево“ стартира утре

Main April 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3195 views | no comments

Рекордните за световния шампионат 172 състезатели от 30 държави ще стартират в юбилейното десето Гран при на България по мотокрос, което ще се проведе този уикенд в Севлиево. Квалификациите за надпреварата са в събота, а стартовете в класове МХ1, МХ2 и жени са в неделя.
Един от пилотите е българинът Петър Петров, който през настоящия сезон ще кара с мотоциклет на Yamaha. Миналата година той спечели 11 точки в шампионата с Honda.
Снощи голяма част състезателите се събраха символично пред храм-паметник „Александър Невски“, като представянето мина под патронажа на Бойко Борисов.
Както съобщи сайтът f1racing.bg, днес на летище „София“ кацна и четирикратният световен шампион по мотокрос Антонио Каироли. Той се отправи към Севлиево. Като типично голяма звезда той пристигна ден след съотборниците от екипа на KTM Red Bull.

 
Keywords:   honda, red bull, yamaha
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...