Групата PSA Peugeot Citroen гледа напред

Main July 26, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2887 views | no comments

Френският автомобилен гигант PSA Peugeot Citroen навлиза във втората половина на годината с високо вдигната глава и оптимистични настроения. Повод за това е резултатът, който групата успя да постигне първите шест месеца на 2007.

Новите продукти, които двете марки изкараха на пазара през първата половина на годината, помогнаха на групата да реализира 1 274 500 автомобила в Западна Европа, при 1 256 600 за същия период на 2006 година. Пазарният дял на PSA се подобри от 14% на 14.2%. Продажбите на автомобили извън пределите на Западна Европа се покачиха със 7.2% до 436 600 единици.

По всяка вероятност, през втората половина на годината ще станем свидетели на още по- добро представяне на PSA Peugeot Citroen. Основните акценти при двете марки ще бъдат братята Peugeot 4007 и Citroen C- Crosser, а първата компания ще може да разчита още на версията комби на 207, както и на изцяло новия модел 308.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...