Да полудееш: 3D мултимедийно Viano от BRABUS

Main March 16, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4651 views | no comments

Един от най-интересните тунинговани автомобили, които отбелязаха световната си премиера по време на международното изложение в Женева, беше уникалният BRABUS "iBusiness 3D. Разработен на базата на Mercedes Viano многофункционалният превозвач е преминал през цялостна трансформация, а крайният резултат е едно истинско мултимедийно удоволствие.

Както подсказва самото име на автомобила, който е част от iBusiness семейството на BRABUS, във вътрешността на вана могат да бъдат открити множество продукти на Apple. Основният акцент обаче не попада не толкова върху интегрираните представители на iPad, MacMini, iPhone и iPod Touch, колкото върху мултимедията на Sony.

Във вътрешността на BRABUS "iBusiness 3D, инженерите и дизайнерите на BRABUS са успяли да интегрират 40-инчово Sony Bravia, който разполага с най-новата 3D технология. За възпроизвеждане на съответните филми се използва PlayStation®3, който в същото време е в състояние да изпълнява и основната си функция на игрова конзола.

Видео

BRABUS iBusiness 3D идва с интернет свързаност посредством UMTS и HSDPA, а на борда има и безжичен рутер, гарантиращ достъп до мрежата на няколко мултимедийни устройства. С помощта на два iPad-а, на които е инсталирано специално разработено от BRABUS приложение, се осъществява управлението на цялата мултимедия на борда, както и бордовата система COMAND, взета назаем от Mercedes S-class.

Наред внушителното мултимедийно оборудване, BRABUS са предвидили не по-малко респектираща задвижваща гама за iBusiness 3D. Топ предложението тук е специална V-образна, осемцилиндрова модификация, екипирана с двигател, генериращ максимална мощност от 419 конски сили и максимален въртящ момент от 621 Нм. С негова помощ, многофункционалният превозвач подскача от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди и развива безпроблемно 250 км/ч (електронно ограничение).

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...