Дама ще управлява Chevrolet Europe

Main December 2, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6985 views | no comments

Сюзън Дохърти заема поста президент и управляващ директор на Chevrolet Europe, считано от 1 януари 2012 година. Тя ще наследи Уейн Бранън, който се пенсионира след 38 години работа в компанията.
От май 2010 година Сюзън Дохърти заемаше поста вицепрезидент на GM, отговарящ за международните операции, продажбите, маркетинга и следпродажбеното обслужване. Тя бе движеща сила в успеха на GM и Chevrolet на бързо развиващите се пазари.
Преди това Сюзън Дохърти заемаше поста вицепрезидент на GM, отговарящ за маркетинга в САЩ. Сред другите й ключови длъжности бе вицепрезидент, отговарящ за продажбите, сервизната дейност и маркетинга в САЩ; Генерален мениджър на Buick-Pontiac-GMC; Маркетинг мениджър на GM Europe позициониран в Германия; мениджър международни маркетинг и комуникации в Цюрих.
Уейн Бранън започва работа в GM през 1973 година. Той заема различни позиции в отделите по продажба, маркетинг и планиране за Cadillac преди да стане директор продажби и маркетинг на GM за Африка през 1992 година. От тези момент той ръководи различни дейности, свързани с продажбите и маркетинга в Африка, Близкия Изток и Южна Америка и живее в Цюрих и Сао Пауло. От началото на 2006 година, той ръководи повторното навлизане на пазара на марката Chevrolet в Европа.
Под ръководството на Бранън, Chevrolet удвои продажбените си обеми в Европа. За първите три тримесечия на 2011 година, Chevrolet продаде над 380,000 автомобила в Европа, постигайки двуцифрен ръст на продажбите в 11 страни. В годината на едновековния юбилей на марката, 2011-та, на европейските пазари бяха представени седем нови модела.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...