Двоен успех на Infiniti в Белгия

Main August 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6475 views | no comments

Infiniti и Red Bull Racing за пореден път демонстрираха вдъхновена динамика заемайки първите две места в старта от Формула 1 за Голямата награда на Белгия. След 44 обиколки на легендарната писта Спа световният шампион Себастиан Фетел пресече финала първи, следван от съотборника си Марк Уебър, приближавайки тима си на още една крачка от крайния успех.
След като стартира от първа позиция благодарение на спираща дъха квалификационна обиколка в събота, Фетел издържа битката колело до колело за водачеството с Нико Росберг от Mercedes. С бързина и последователност в обиколките, съчетани с безупречната работа на екипа при влизанията в бокса, той успя да запази предимството си до финала. Уебър, който потегли зле, успя да си проправи път към челото и да осигури на екипа още една двойна победа.
С този успех двамата пилоти са начело в класирането за шампионата, а подкрепяният от Infiniti тим Red Bull Racing води при конструкторите със 131 точки.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...