Деница Атанасова-Гергова е новото лице на Range Rover Evoque за България

Main October 26, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5915 views | no comments

Деница Атанасова-Гергова, президент на Галерията за модерно изкуство в София, стана лице на Range Rover Evoque за България.
Бизнес дамата получи ключовете на своя личен автомобил от Филип Пфое – собственик и управител на Мото-Пфое Груп, на специално медийно събитие, което се състоя на 26 октомври в арт салона на Оборище 10.
Изборът на място за представянето на новия шедьовър на британското автомобилостроене още веднъж демонстрира сливането на автомобилния дизайн с изкуството.
Новият Range Rover Evoque, чийто дизайн е създаден с личното участие на Виктория Бекъм, прикова вниманието на хората в България. Компактният британски SUV е най-коментираният автомобил в страната през последните два месеца.
Премиерата на новия хитов модел у нас се състоя през септември, а месец по-късно вече е продадена цялата квота за България за 2011 г.
Цената на Еvoque започва от 68 хиляди лева с ДДС. Поради големия интерес у нас от Land Rover обещават да осигурят допълнителни бройки за нашата страна. Желаещите, обаче, трябва да побързат, ако държат да притежават пленителния Evoque до края на тази година.
Evoque е един от 40-те нови продукта, които ще бъдат представени в следващите 5 години от Jaguar и Land Rover. Той дава началото на най-мащабната офанзива в историята на двете британски марки в луксозния премиум сегмент.



Видео

 
Keywords:   land rover, range rover
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...