Десислав Славчев и Маргарита Стайнова завършиха успешно рали „Бреслау“

Main July 6, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6350 views | no comments

Единствените български състезатели в тазгодишното 17-о издание на рали Breslau Десислав Славйчев и Маргарита Стайнова (Mercedes G) се представиха достойно на най-голямата оф-роуд надпревара в Европа.
Нашият екипаж завърши състезанието на престижното 8-о място в свирепа борба с най-добрите пилоти от Стария континент. Нещо повече, Десо и Марги са победители в отборното класиране на рали „Бреслау". Тази категория на състезанието представлява сумарно най-малкото време на 4 екипажа, които сами сформират отбор. В групата на българите всички останали екипажи са също сред най-бързите в състезанието.
Седемнадесетото издание на рали „Бреслау" се проведе от 25 юни до 2 юли на територията на Полша и Германия. Стартът бе в полския град Вроцлав (на немски Breslau, откъдето е и името му), а финалът в Дрезден. Тази година в състезанието, в което стартираха над 300 машини, имаше сериозно българско участие от страна на поддържащите екипи, тъй като единият главен организатор също е българин - именитият ни офроуд пилот Александър Ковачев.
Българската следа в рали „Бреслау" доведе и до много новости. Може би най-голямата от тях е 18-ото издание на ралито, което ще се проведе в края на септември тази година и ще дойде в България след Унгария и Румъния. Маршрутът на следващата надпревара включва старт в Будапеща, прекосяване на Карпатите и влизане в нашата страна през Дунав мост в Русе.
Повече подробности за 18-ото рали очаквайте на официалния сайт на надпреварата www.rally-breslau.com.

 
Keywords:   mercedes, Off Road
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...