Десислав Славчев и Маргарита Стайнова завършиха успешно рали “Бреслау”.

Main July 6, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5825 views | no comments

Единствените български състезатели в тазгодишното 17-то издание на рали Breslau Десислав Стайчев и Маргарита Стайнова (Mercedes G) се представиха достойно на най-голямата оф-роуд надпревара в Европа.

Нашият екипаж завърши състезанието на престижното 8-мо място в свирепа борба с най-добрите пилоти от Стария континент. Нещо повече, Десо и Марги са победители в отборното класиране на рали "Бреслау. Тази категория на състезанието представлява сумарно най-малкото време на 4 екипажа, които сами сформират отбор. В отбора на българите, всички останали екипажи са също сред най-бързите в състезанието.
Поздравяваме пилотите ни за достойното представяне.

Рали "Бреслау №17 се проведе от 25 юни до 2 юли на територията на Полша и Германия. Стартът бе в полския град Вроцлав (на немски Breslau, откъдето е и името му), а финалът в Дрезден. Тази година в състезанието, в което стартираха над 300 машини, имаше сериозно българско участие от страна на поддържащите екипи, тъй като единият главен организатор също е българин – именитият ни оф-роуд пилот Александър Ковачев.

Българската следа в рали "Бреслау доведе и до много новости. Може би най-голямата от тях е 18-тото издание на ралито, което ще се проведе в края на септември тази година и ще дойде в България след Унгария и Румъния. Маршрутът на следващата надпревара включва старт в Будапеща, прекосяване на Карпатите и влизане в нашата страна през Дунав мост в Русе.

Повече подробности за 18-тото рали очаквайте на официалния сайт на надпреварата www.rally-breslau.com. Подробен репортаж за 17. Бреслау ще има в августовския брой на списание OFF-road.BG.

 
Keywords:   mercedes
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...