Дизайнерски smart полита в Лос Анджелис

Main November 29, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7330 views | no comments

Модният дизайнер Джеръми Скот преобрази за изложението в Лос Анджелис електрическия smart fortwo. Мъникът изглежда значително по-просторен отвътре заради изобилието от светлина и бели тонове. Още по-уникален обаче е отвън, защото задната му част е украсена с истински криле, оцветени в червено и с авангардни стоп-светлини за огнен ефект. Така smart е заприличал на малка градска ракета. Името на специалното издание е smart forjeremy. Лимитираното издание бе представено по време на специално събитие в навечерието на старта на Лосанджелийското изложение в студио Jim Henson на фона на музикалните изпълнения на M.I.A.
Според дизайнера крилете са символ на свобода и лекота. Автомобилът е с 55-киловатов електромотор, познат ни от smart fortwo. Ускоряването от място до 100 км/ч става за 4,8 сек, а максималната скорост е 125 км/ч. Батерията е 17,6-киловатчасова и позволява автономност от 145 км в градския трафик без никакви емисии.

 
Keywords:   jim henson, smart fortwo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...