До една година Audi ще пусне нов всъдеход

Main May 7, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10210 views | no comments

До една година Audi ще пусне нов всъдеход. Немският автомобилен производител вече притежава три серийни високопроходими модела: Q3, Q5 и Q7, както и прототипа Q6, но въпреки това компанията има намерение да разшири моделната гама на своите SUV-ове чрез лансиране на компактен кросоувър под името Q2. Концептуалната версия на модела трябва да се появи през следващите 12 месеца, а серийната – след 2-3 години.
Изданието Auto Express публикува първите изображения на модела. Ако се съди по тези рисунки, Audi Q2 ще има по-спортен вид в сравнение с Q3. Очаква се линията на покрива на каросерията да се спуска рязко назад, по подобие на BMW X6. Новият модел ще има само три врати.
Кросоувърът ще бъде построен върху платформата на Audi A1 и ще наследи монтирания в хечбека бензинов турбодвигател с работен обем1,4 л и популярния в Европа дизелов мотор с работен обем 1,6 л.
Според цитирания източник компактният кросоувър ще има система за предно задвижване, а четирите задвижващи колела ще бъдат в топ версията на модела.
В салона Q2 ще разполага с 4 седалки, при това задният ред ще може да се сгъва, което ще доведе до увеличаване на багажното пространство. Впечатляващо е, че покривът и огледалата за задно виждане на Audi Q2 ще се различават от цвета на каросерията.

 
Keywords:   a1, Audi, auto express, bmw, bmw x6
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...