Европейската гумаджийска верига Премио откри втори обект - в Стара Загора

Main May 5, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2410 views | no comments

Вторият от веригата авто-сервизни центрове Премио у нас отвори врати в Стара Загора. Проектът Премио се развива на принципа на франчайзинг, като през 2010 година Гудиър взе решение да го управлява самостоятелно, без мастър-франчайзър. Веригата е създадена от световноизвестния производител на гуми Гудиър и международно е развита в Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан.

Веригата дава уникална възможност за развитие на работещи сервизи за гуми, на желаещите да развият свой бизнес и едновременно с това да бъдат част от просперираща световна компания. Затова основно изискване за Премио партньорите е да покрият всички изисквания за Премио стандарти. Един от най-важните стандарти е да бъдат променени вътрешният и външният облик на сервиза, така че да отговарят на критериите за мултинационална корпоративна идентичност и да се покрият високи стандарти при обслужването.

Вече повече от 15 години Премио се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване. Премио е успешен бизнес модел, защото в него се прилага доказано ноу-хау за високи стандарти на обслужване на клиентите. Премио партньорите са най-професионалните консултанти на клиентите, предлагащи персонална консултация по отношение на асортимент от гуми, аксесоари и услуги.

Вторият Премио авто-сервизен център в страната е разположен на еднa от основните пътни артерии в Стара Загора, в началото на промишлената зона. Той е оборудван с машини за демонтаж, монтаж и баланс на тежки и леки гуми, стенд за регулиране на преден и заден мост, машинно изправяне на джанти и др. Официалното откриване бе направено в присъствието на партньори, клиенти и приятели на фирма Видев, както и представители на Гудиър Дънлоп Тайърс Румъния и България. Проектът бе реализиран в рамките на няколко месеца, в които бяха направени промени във външния и вътрешния облик на сградата, с цел да отговори на стандартите за членство във веригата Премио.

До средата на годината предстои да бъдат открити Премио центрове в градовете Варна и Плевен, и междувременно ще бъдат разгледани кандидатурите за членство във всички останали градове. Kонцепцията е насочена към по-големите областни градове. Изискване в Премио е сервизите да бъдат оборудвани с професионална техника за демонтаж, монтаж и баланс на гуми и гуми произведени по Run on Flat  Технология.

Франчайзингът на Премио предвижда множество обучения по отношение на всички фази на обслужване на клиента – както обучения за търговския екип, така и за сервизните специалисти. Знанията и прилагането на стандартите биват редовно проверявани (посредством техниката Таен клиент), за да бъде сигурно, че в Премио обслужването във всички центрове е винаги на високо ниво. Освен предаването на световно  ноу-хау чрез обученията, Премио партньорите получават конкурентни цени на закупуване на продуктите в магазините, както и възможността да внедрят софтуерен пакет, специално разработен за цялостната дейност на Премио автосервиз.  

По повод откриването Алина Михаеску – Директор Връзки с обществеността и Маркетинг за Румъния и България, Гудиър Дънлоп Тайърс, каза: «Това е поредната успешна стъпка в развитието на Премио веригата от сервизни центрове за гуми в България. Тъй като в основата на концепцията стои партньорството, силно удовлетворени сме, че в Стара Загора успяхме да срещнем партньор като ЕТ «Тошо Видев», който има желанието да се развива и непрекъснато да постига по-високи резултати. Това бе основната причина да изберем Стара Загора като град, където да бъде реализиран вторият сервизен център след този в Пловдив.»

Неделчо Видев, собственик и управител на Премио-Видев Стара Загора, сподели: «Това е логично продължение в една 17-годишна дейност, свързана с гуми и консумативи за автомобили. А вече и с по-големи перспективи чрез включването в мрежата от авто-сервизни центрове Премио. Като Премио партньор в региона ще продължим политиката по налагането на високо качество на предлаганите услуги, както и конкуренти цени на продуктите.»

Станко Милушев, Административен управител на Гудиър Дънлоп Тайърс България, коментира: « Ние сме изключително доволни, че успяхме да срещнем надежден партньор в лицето на фирма Тошо Видев в град Стара Загора, тъй като вярваме в бъдещето и успешното развитие на региона, неслучайно вторият авто-сервизен център Премио в България отваря врати тук. Заедно с нашите Премио партньори продължаваме развитието на веригата в България, като нашите усилия ще бъдат все повече съсредоточени върху високото качество на предлаганите продукти и услуги, както и висока степен на удовлетвореност в крайните потребители. »

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...