Ексклузивно: Hyundai i40 Sedan дебютира в Барселона

Main May 6, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2825 views | no comments

Hyundai разпространи първата официална информация за версията седан на изцяло новото си моделно попълнение i40. Автомобилът ще бъде представен за първи път в света по време на салона в Барселона на 12 май.

Новият Hyundai i40 Sedan идва с междуосие от 2.77 метра и предлага върхов за класа си интериорен простор. Над главите има свободно пространство от над 10 сантиметра, в областта на раменете е над 14, а при краката е почти 12 сантиметра.

"След позитивната реакция спрямо i40 комби, лансирането на седана представлява следващата стъпка в представянето на i40 на европейския пазар, коментира Алън Ръшфорд старши вицепрезидент и оперативен директор на Hyundai Motor Europe. "i40 Sedan споделя същите качества като комбито, в това число динамичен дизайн елемент, и разширява предлагането на i40 към потребителите от D-сегмента, допълва той.

 
Keywords:   europe, hyundai, hyundai motor
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...