Ето така се размазва Gallardo!

Main March 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4132 views | no comments

Знаехте ли, че 15 март е „Световен ден на потребителите"? Ние, не... Какъв по-добър начин за отбелязване на този ден от това потребителите да изразят недоволството си от лошото клиентско обслужване.
Китайски собственик на Lamborghini Gallardo стана световноизвестен, след като протестира по шокиращ начин. Сигурно е, че всички ние сме имали лоши спомени като потребители, но определено никой от нас не би имал сърце да направи това, което този човек направи. След като в офицалния сервиз на Lamborghini не успяват да отстранят повредата на автомобила му, той решава да го унищожи публично. Наема хора, които с чукове, пред огрмна аудитория в град Кингдао, Китай буквално размазват Lambo-то. Целта му е да провокира обществената подкрепа, за да покаже на производителите, че трябва да уважават правата на потребителите си.
Моля, не гледайте следващото видео, ако сте фен на екзотични спортни автомобили или ако сте служител на италианския автомбилен производител.



Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...