Женевското шоу започна

Main March 4, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8685 views | no comments

84-ото автомобилно изложение в Женева отваря врати за журналистите днес – 4 март. Екипът на издателство S Media Team, част от което е и Speed-Press, отново e на мястото на събитието и специално за вас отразява грандиозното шоу. Прилагаме първата галерия, която нашият фотограф Тони Тончев е подготвил в нощта преди голямото събитие. В ролята на репортери и пратеници на Автомобилната информационна агенция Speed-Press този път влизат Димитър Пешев (AUTO BILD България) и Христо Мишков (BBC TopGear България), които вече неуморно тичат из залите на салона, за да хванат новините в движение.
Още в навечерието на прес деня на някои от щандовете бяха показани атрактивни модели, които успяхме да фотографираме преди официалните премиери. Οсвен съвсем свежи автомобили, които още не са влезли в серийно производство, както и интересни концепти, успяхме да открием и други, които заслужават внимание – защото са произведени преди 100 години.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...