Започва „Мис или мистър Clubsmart”

Main November 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6340 views | no comments

„Мис или мистър Clubsmart” се търсят в новото предизвикателство от рок радиото на България - Z-Rock, радио N-JOY и Shell България. Ключът за уникалните награди в играта е номерът на Clubsmart картата на участника, която трябва да се регистрира на www.njoybg.com или www.zrockbg.com. Всеки може да се включи в оспорваната битка за титлата „Мис или Мистър Clubsmart” - получаването на Clubsmart карта е напълно безплатно във всяка бензиностанция Shell.
Всеки делничен ден по един участник в Z-Rock и N-JOY ще зарежда картата си с 1000 точки, а всеки петък в периода на кампанията двама късметлии ще печелят по 5 000 точки и ваучер за гориво на стойност 100 лв. На 16 декември ще станат ясни имената на двамата големи победители „Мис или мистър Clubsmart” – един от регистриралите се в www.njoybg.com и един участник от включилите се на www.zrockbg.com. Двамата ще грабнат уникалните големи награди в играта – 10 000 Clubsmart точки и достъп до всички рок концерти в България за 2012 за участника от Z-Rock и 10 000 Clubsmart точки и достъп до всички поп концерти в страната за 2012 за участника от N-JOY.
В периода на играта „Мис или мистър Clubsmart” - до 16 декември, всеки участник има право на по една регистрация на денонощие. Седмичните награди и имената на големите победители ще бъдат изтеглени на живо в ефирите на Z-Rock и N-JOY със специалното участие на едни от най-емблемачните рок и поп изпълнители в страната, между които – Графа, Спенс, Тома, Звезди от Ахат и др.

 
Keywords:   shell
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...