Започна обиколката на България по случай 100-годишнината от официалното присъствие на Ford в България (Видео)

Main June 16, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4680 views | no comments

Елена Форд, правнучка на Хенри Форд, на ексклузивно посещение у нас

Директорът глобален маркетинг, продажби и търговски операции във Ford Motor Company, Елена Форд, е на кратко посещение в България по покана на собственика на Мото-Пфое груп, Филип Пфое – покана, отправена към наследничката на Хенри Форд при получаването от Филип Пфое на наградата Salute To dealers за Дарителска програма на Мото-Пфое за опазването на природното и културно наследство на България.

За първи път у нас пристига толкова високопоставен представител от централата на Ford Motor Company в Детройт и член на фамилията Форд. Прапраправнучка на основателя на компанията е включила в програмата си посещение на щанда на Ford на Автомобилния Салон София 2011, на който своята премиера правят концептуалният Vertrek и новият Focus. Елена Форд ще участва и в няколко бизнес срещи на тема пазарните позиции на Ford в България – втората по продажби автомобилна марка за тази година – и предизвикателставата на пазара на нови автомобили у нас.

Видео

Днес, на пл. Александър Невски в столицата Елена Форд даде символичен старт на Обиколката на България по случай 100-годишнината от официалното присъствие на Синия овал в България.

Видео

Мото-Пфое БГ, официалният вносител на Ford в България, организира това уникално автомобилно шоу, за да отбележи едновековния юбилей от първия тур с автомобил в страната, осъществен през 1911 г. от братовчедите Марин и Методи Лъскови с една от първите внесени у нас коли – легендарния Ford Model T. Начело на автомобилната колона, която ще осъществи обиколката на България 100 години по-късно тази година ще застане един напълно възстановен събрат на този пионер, Ford Model T от 1916 г. Тъкмо с този автомобил почетният старт на пътешествието ще бъде зададен от прапраправнучката на създателя му – г-жа Елена Форд.

Видео

Приоритетна задача на Елена Форд в настоящия момент е успешното глобално внедряване на стратегическата линия, наречена One Ford (единство в производствената линия, операциите и дистрибуцията на Ford Motor Company навсякъде по света). Преди да заеме позицията Директор Глобален маркетинг, продажби и търговски операции през 2009 г. Елена Форд е приемала множество и разнообразни маркетинг предизвикателства, включително разработване на електронните бизнес-към-клиент комуникации на компанията, е-маркетинг, е-връзки, интернет сайтове, като www.ford.com

Елена Форд е родена през 1966 г. в Ню Йорк, САЩ, завършила е специалността Бизнес към университета в Ню Йорк и от 1995 г. насам работи непрестанно във Ford Motor Company.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...