Звездите на шоубизнеса ще слизат на червения килим от Infiniti

Main August 27, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1130 views | no comments

Световноизвестни актьори и изпълнители, гости на церемонията по връчване на 62-рите награди „Еми”, ще бъдат отведени до червения килим с луксозни автомобили на Infiniti. Марката бе избрана за официален автомобилен спонсор на събитието от организаторите – Американската академия за телевизионни изкуства и науки.
Призовете на най-добрите творци в телевизионното кино в различните категории за тази година ще бъдат връчени на 29 август в „Нокиа Тиатър”, Лос Анджелис.
Infiniti е основен спонсор и на бляскавия прием на номинираните тази вечер. И тук звездите ще бъдат откарани с най-новите модели на марката, сред които и луксозните спортни седани от М-линията.
Автомобилите от М-линията на Infiniti, които се отличават с впечатляващ елегантен дизайн, изискан луксозен интериор и революционни технологични решения, вече могат да бъдат видени в шоурума на официалния представител на Infiniti за България „Витоша Ауто”.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...